15 juli 2008

PostHeaderIcon Sliptong

De tweede dag in ons kasteel besloot ik op safe te spelen. Had ik de eerste dag een tournedos met champignons besteld, en kreeg een entrecote, dat zou mij nu niet gebeuren. Ik koos voor de sliptong. Hier liggen ze dan. Op een koud bord, in een plas (volgens mij industriƫle) dillesaus.
Zo langzamerhand begon bij mij het vermoeden te ontstaan dat de keuken zich heel ver van de eetzaal af bevond. Het eten was namelijk lauw. Ik was niet de enige die dit dacht, want een medegast was mij voor, en informeerde naar de keuken. Onze gerant, dezelfde van de kaas, antwoordde: "Mevrouw, wij hebben hier wel drie keukens"! Maar een echt antwoord werd niet gegeven.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen