17 september 2011

PostHeaderIcon Restaurant Dauphine

Onlangs heb ik gegeten bij restaurant Dauphine. Een groot modern restaurant vlak bij het Amstelstation in Amsterdam. Een restaurant dat, zo te zien bij het voorbij gaan, altijd vol zit.

Ik koos voor de Melanzane alla Parmigiana. Een vegetarisch gerecht van gebakken aubergine, mozzarella, tomatensaus en parmezaanse kaas. Het was een heel goede Melanzane, (bijna zoals ik die thuis maak ;-)
Er bij krijg je standaard een bordje salade. Sympathiek is dat als dit bordje niet genoeg is, er gewoon bijbesteld kan worden.
Als dessert koos ik de chocoladetruffelterrine. Een terrine van lekkere mousse met een goede chocoladesmaak op een bord versierd met frambozensaus.

Het restaurant is is niet alleen hip, maar je kan er ook lekker eten.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen