28 augustus 2010

PostHeaderIcon Restaurantweek: Restaurant Geisha

Het leuke van de restaurantweek is dat je de kans krijgt om ook eens naar een restaurant te gaan waar je anders niet zo snel komt. Gisteren namen wij de proef op de som bij Restaurant Geisha. Ter ere van de restaurantweek was er een speciaal menu.
Het voorgerecht bestond uit drie Maki Sushi met als thema knapperig, romig en pittig. Een trio, gevuld met King Krab, Tonijn, Komkommer en Wasabi dat er niet alleen prachtig uitzag maar ook heerlijk smaakte. Een geweldige start.
Hierna kregen wij een aangepast hoofdgerecht omdat mijn geliefde geen schaal en schelpdieren eet. Een combinatie van stevige, heerlijk gekruide schol en zachte rogvleugel met een lichte pepersaus met soja en gember. Ook dit gerecht was weer fantastisch, ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. Als bijgerecht werd nasi geserveerd met ei en kleine stukjes asperge.

Ook het toetje was oog- en tongstrelend: een pannacotta van aardbei met een laagje muntroom en een bolletje leecheesorbet.

Ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. Het eten was erg lekker, origineel, verrassend en geweldig gepresenteerd. Een echte smaaksensatie. Dit restaurant is een absolute aanrader. Wij komen hier zeker terug.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen