7 juni 2009

PostHeaderIcon Rome: diner II

Inmiddels hadden we een nieuw eettentje ontdenkt. Hier mijn bord ministrone gevolgd door melanzane pameziane.Aubergine met parmezaan. Het viel een beetje tegen. Ik kreeg de indruk dat alles hier niet zo vers was als in het restaurant waar wij eerder kwamen. het toetje was helemaal een tegevaller: créme brulee waarvan de korst keiharde caramel was. nmaar niet gebrand met een gasbrander of hete plaat, maar suiker gesmolten in een pan (bijna verbrand) en er overheen gegoten. Dus hard en met een bittere nasmaak. Hier komen wij nooit meer!De pudding had ook een vreemde, beetje harde consistentie. Zat er maismeel doorheen?

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen