20 februari 2009
Eten bij Greetje

Uit de selectie van "Greetjes heerlijkheden" had ik gekozen voor de tamme eend met hete bliksem, een saus van gevogelte met smeltende eendenlever. Ik kreeg een bergje aardappelpuree met kaantjes en daarin gestoken een gebakken plakje pancetta, geflankeerd door plakjes eend en wat saus. Het was best lekker, maar niet bijzonder. Ik miste de groente. Geen sla, geen groente, alleen dat, wat je op mijn bord ziet. Als afsluiting kozen wij voor het grand dessert: een keuze uit alle toetjes die Greetje biedt.

Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
About Me
- Boontje
- Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
2 reacties:
Wat ging eraan vooraf?
Niets, te duur!
Een reactie posten