25 juni 2011

PostHeaderIcon De Ysbreeker

Afgelopen woensdag heb ik met twee collega's gegeten bij de Ysbreeker. Een restaurant dat zich beroept op een historie die teruggaat tot de 18e eeuw. Om heel eerlijk te zijn heb ik daar niet veel van gemerkt. Het eten was smakelijk, maar zeker niet bijzonder.

Voorafkregen we drie broodjes, met lekkere, fruitige olijfolie. jammer genoeg werd dit gedurende de maaltijd niet verder aangevuld.

Indachtig mijn goede voornemens, had ik gekozen voor een vegetarisch gerecht: Artisjok á la Barigoule. Jammer genoeg bevatte het bord dat ik voorgezet kreeg, welgeteld 4 stukjes Artisjok. Dat was toch wel wat anders dan verwacht. In alle recepten die ik ken wordt echt veel meer Artisjok verwerkt. Een tegenvaller.

De tegenvaller werd een beetje goedgemaakt door het toetje: Kokos parfait. Een taartje van kokos parfait omhuld door (harde) bittere chocolade. Een lekkere afsluiting van een vooral gezellig etentje.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen