28 december 2009

PostHeaderIcon Kerstdiner


Zoals gezegd: ons kerstmenu was vegetarisch. Hierboven de truffel die door de pastasaus ging (met zijn kleine broer). Nu was het geen verse truffel. Deze had ik meegenomen uit Italiƫ in een potje. De saus was heerlijk, maar ik kan niet zeggen dat die echt naar truffel smaakte. Dat was jammer. Misschien moet ik maar eens een verse truffel kopen en daar dan mee koken. (Mits ik het kan betalen natuurlijk) Ik zal deze week eens kijken (het schijnt nu truffeltijd te zijn).

Ik ben vergeten een foto van het voorgerecht te maken (Portobello's met geitenkaas, honing en tijm) maar hierboven wel een foto van het hoofdgerecht: pasta, wilde spinazie, truffelsaus, salade en geraspte pecorino.

En tot slot: zelfgemaakte Tiramisu. Zonder cacao, maar met geraspte chocola.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen