31 december 2008

PostHeaderIcon Open

Het menu werd afgesloten met een crème brulee. Een lekker puddinkje met een dun laagje gesmolten suiker.

Het voorgerecht werd gevolgd door een gerechtje met Pastinaak en spinazie (ik had gekozen voor het vegetarische menu). Een smakelijk gerechtje, alleen het zompige brood had voor mij niet gehoeven.

Gisteren hebben we met ons team gegeten bij Open. Hierboven een foto van mijn voorgerecht: geroosterde seizoensgroenten met een balsamicodressing. Een smakelijk, en simpel voorgerecht.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen