29 juni 2008

PostHeaderIcon Chocolade


Wij houden af en toe een proeverij. Nu is chocolade aan de beurt. Bittere chocola. Geen melk- of witte chocola. Dat is geen chocolade. Eis is tenminste 50% cacao. Hier afgebeeld bevat de AH pure chocolade 54%, de AH extra bittere 65%. De Cote d'Or Noir de Noir vermeldt op de verpakking tenminste 54% cacao te gebruiken. De Swiss noir bevat daarentegen 72% cacao, de extra puur van Delicata ook 72% en het klapstuk is de Cote d'Or Sensations noir brut, 86%!
Ik ben benieuwd welke de lekkerste is.

0 reacties:

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen