19 december 2010
Egypte: salades, gebak en guave
13:48 |
Gepost door
Boontje |
Post bewerken
Vandaag kregen wij ons ontbijt op het dek. Er werd door een misverstand bij het bestellen een enorme lading voedsel aangesleept. Croissants, koffiebroodjes, yoghurt, feta en fruitsla. Wij hebben ons dapper geweerd en vrijwel alles opgegeten.
Na onze excursies terug op het schip stond zoals gewoonlijk de lunch klaar. Voor mij salades, gevolgd door een soort groentenlasagne, met paprikasliertjes, tomaat, olijven en courgette.
Het toetje was zoals gewoonlijk, gebak. Een Zwitserse rol, gebak van zoete vermicelli en twee soorten pudding.
Gevolgd door verse Guaves.
Na onze excursies terug op het schip stond zoals gewoonlijk de lunch klaar. Voor mij salades, gevolgd door een soort groentenlasagne, met paprikasliertjes, tomaat, olijven en courgette.
Het toetje was zoals gewoonlijk, gebak. Een Zwitserse rol, gebak van zoete vermicelli en twee soorten pudding.
Gevolgd door verse Guaves.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
About Me
- Boontje
- Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
0 reacties:
Een reactie posten