20 augustus 2009

PostHeaderIcon Ernst Sillem Hoeve II

De tweede dag bleef ik in vissferen: de amuse was een hapje van gerookte zalm met sla.
Altijd krijg je bij de ESH zoveel brood en water als je wilt. De voorraad wordt telkens aangevuld. Dit keer kregen wij een in kerrieolie gemarineerd en gebakken broodje, roomboter en een tapenade van zwarte olijven met pecorino en een peterselie olijfolie dip.
Gevolgd door een versie van Vitello Tonnato. Zeer dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, een geroosterd plakje stokbrood, krulandijvie, balsamico, olijven en kappertjes.Het hoofdgerecht was gebakken zeewolf met beurre blanc op een blini van aardappel.
De maaltijd werd afgesloten met een "palet van ijs", diverse bolletjes roomijs en een bolletje bessensorbet. Na nog een glas wijn op het terras, rolden wij 's avonds ons bed in, klaar om na het ontbijt weer huiswaarts te gaan.

1 reacties:

WijZwanen zei

Terug van vakantie en alles eens even lezen. Dan kom ik tot de conclusie dat dit wel heel lekker is.

About Me

Mijn foto
Boontje
Ik maak al jaren lang foto's van mijn maaltijden. Het leek me leuk om er nu eens wat bij te schrijven. Dus niet alleen de foto's, maar ook waar ze gemaakt zijn en wat er op het bord ligt. Dit blog gaat hoofdzakelijk over eten. Over dat wat ik gegeten heb, dat wat ik nog wil eten en meer. Het is geen recepten blog!
Mijn volledige profiel tonen